Hubungi

Perlukan Bantuan?

Anda boleh hubungi kami melalui platform di bawah.

Hubungi

60108693645

Hantar Emel

admin@elzera.com

HQ

Bandar Sri Sendayan

Hantarkan mesej anda

[ufbl form_id="8"]

FAQ : Soalan yang selalu ditanya

Tunggu sehingga 7 hari bekerja. Laporkan segera jika tiada sebarang penerimaan produk. Pihak kami akan hubungi pihak penghantaran untuk bertanyakan status. Jika berlaku kehilangan, pihak kami akan poskan produk serupa sebagai ganti segera.

Snap gambar menunjukkan produk tersebut benar-benar sudah rosak. Pihak kami akan menggantikan produk yang baru tanpa sebarang cas tambahan. Untuk makluman, produk Redoxamin & Redox Ultra mestilah disimpan di dalam peti sejuk sejurus sudah diterima. Jika rosak atas kecuaian sendiri, pihak kami tidak sediakan produk ganti.

Boleh diamalkan oleh sesiapa saja, tanpa mengira usia. Produk ini berasaskan vitamin C yang mesra untuk semua peringkat umur. Bagi yang sihat, boleh amalkan untuk tingkatkan sistem imun badan.

Boleh. Pastikan jarak antara 1 ke 2 jam. Boleh dikurangkan dos atau kuantiti ubat hospital sedikit demi sedikit atau dapatkan nasihat daripada doktor.  Boleh ditinggalkan terus jika keadaan badan sudah semakin baik dan mendapat nasihat doktor.

Ia bergantung kepada keadaan badan setiap orang kerana setiap orang berbeza tahap kesihatan. Ada yang dapat kesan yang cepat dan ada yang lambat. Yang paling utama adalah jaga pemakanan seperti yang disyorkan oleh Coach Ekzema yang membantu anda. Percaya dengan nasihat dan lakukan seperti yang diberitahu. InsyaAllah, kesan positif akan lebih ketara berlaku.

Ia berlaku disebabkan oleh beberapa faktor dan keadaan.  Jangan sesekali panik. Dapatkan tunjuk ajar dan nasihat dari coach ekzema yang membantu anda. Jangan sesekali bertindak sendiri dan dapatkan solusi tanpa ilmu yang betul. Kami sentiasa pastikan tindakan yang betul untuk anda lakukan agar sembuh.

Jangan cepat buat andaian. Pertama perlu YAKIN. Kedua, perlu faham proses penyembuhan secara natural tidak sama dengan kaedah konvensional. Ia juga mungkin ambil masa lama bagi sesetengah orang yang sudah lama alami ekzema. “Trust the process”.

Sekiranya perlukan motivasi dan kekuatan untuk lawan ekzema,  sentiasa dengar perubahan positif dari orang lain di dalam group support. Dampingi coach yang membantu anda, kerana mereka juga sudah ada pengalaman sebenar sembuh dari ekzema.

X